Dagverzorgingshuis NOAH

Wat is NOAH Lovendegem?

NOAH Lovendegem is een kleinschalig dagverzorgingshuis in Kerkelare 21 (de woning vlak naast het dienstencentrum). Het OCMW van Lovendegem heeft de voormalige conciërgewoning van Kerkelare verbouwd tot een praktische dagopvang. We sloten met Familiehulp een contract af voor de uitbating van de NOAH. 

Voor wie? 

De dagverzorging is er voor alle thuiswonende zorgbehoevende personen die een beroep (wensen te) doen op een dienst voor gezinszorg en aanvullende thuiszorg. 

Welke dienstverlening kan je verwachten in NOAH?

In NOAH Lovendegem breng je als zorgbehoevende een gezellige, huiselijke dag door samen met de andere gasten. Dagdagelijkse dingen worden er samen gedaan. Je kan er de krant lezen, samen koken, een wandeling maken, een film bekijken, een gezelschapsspel spelen, …  Daarnaast kan de verzorgende van Familiehulp je ook bijstaan met een aantal verzorgende taken zoals een douche nemen, een nagelverzorging, een handmassage, … 

Wanneer kan je bij ons terecht? 

NOAH is open van maandag tot vrijdag tijdens de kantooruren. Kom je voor een halve dag of een hele dag?  Je bent van harte welkom. 

Hoeveel kost deze dienstverlening? 

Het verblijf in de NOAH kost 4 euro per uur. Het middagmaal, de verzorging en ondersteuning zijn in de prijs inbegrepen. 

Meer info:

  • Charlotte Bastiaen, coördinator van Noah Lovendegem, tel. 09/225.37.63 of via CharlotteBastiaen@familiehulp.be 
  • Mieke T’Jampens, hoofd maatschappelijk welzijn OCMW Lovendegem, tel. 09/370.70.53

Contactgegevens

Sociale dienst - Mieke T' Jampens - hoofd sociale dienst

Kasteeldreef 72
9920 Lovendegem

Tel. 09 370 70 53
mieke.tjampens@ocmwlovendegem.be
http://www.lovendegem.be/Openingsuren.aspx