Bevrijdingsfeest 14-18 Lovendegem/Vinderhoute Belevingswandeling op 10/11/2018.
De ± 4km lange wandeling voert ons langsheen diverse taferelen uit De Grote Oorlog op verschillende locaties (o.a. kapel van dvc De Triangel, binnenplein van het kasteel Dons de Lovendeghem...). Er wordt onder begeleiding in groepen van maximum 50 personen gewandeld. Tussen 15h en 17h vertrekt er om het kwartier een groep. Na afloop van de wandeling kan u in het gemeentemagazijn terecht voor een ruim aanbod aan hapjes en dranken. Er is ook heel wat randanimatie voorzien zoals vb. een bijzondere draaimolen voor de kinderen, een Piper-band, ruiters, ... Om 18u30 start een vredesfeest met een kort optreden van El Mundo-Lo en Loko. Om 19u begint het bevrijdingsbal met live-band en dansinitiatie. De slotmanifestatie en het bal zijn vrij toegankelijk voor alle Lievegemnaren.
Mensen die nog willen meewerken aan het uitbeelden van de taferelen of die nog rekwisieten ter beschikking hebben kunnen terecht via cultuur@lovendegem.be

Prijs: €5 hierin zit de wandeling, een kom warme soep en een leuk aandenken inbegrepen.

Inschrijven is noodzakelijk!
Via mail: bevrijdingsfeest@lovendegem.be met vermelding van namen alle deelnemers, (ook kinderen vermelden) en wanneer (tussen 15u - 16u of tussen 16u - 17u) Of via onderstaande inschrijvingsstrook.

Let op! Uw inschrijving is pas definitief na overschrijving van €5 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis) op rekeningnummer BE71 0910 1988 9069.


Inschrijven kan tot 1 november!