Kampioenenviering

Er is nog geen datum bekend voor de kampioenenviering in 2019.

Kampioenenviering 2018

Jaarlijks worden heel wat indrukwekkende, sportieve prestaties neergezet door mensen uit onze gemeente. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseert het gemeentebestuur samen met de sportraad  een kampioenenviering. Deze viering vindt plaats op vrijdag 4 mei 2018 in de polyvalente zaal Lovendegem (sportstraat 24).  Het gemeentebestuur zal tijdens deze viering alle kampioenen van Lovendegem van het sportseizoen 2017-2018 huldigen. Daarnaast reikt de sportraad 3 trofeeën uit:

  • De sportman, -vrouw of –ploeg van het jaar: deze trofee wordt toegekend aan een persoon of groep die in het voorbije kalenderjaar 2017 een bijzondere sportieve prestatie heeft geleverd.
  • De sportkid van het jaar: die wordt toegekend aan een jongere (-17 jaar) die het afgelopen kalenderjaar 2017 een bijzondere sportieve prestatie heeft geleverd.
  • De sportverdienste: deze trofee wordt toegekend aan een groep of persoon die zich in de breedste zin van het woord verdienstelijk heeft gemaakt binnen de sportsector.

Kandidaturen voor sportman, -vrouw of -ploeg, voor sportkid en voor sportverdienste kunnen tot uiterlijk  vrijdag 30 maart 2018 ingediend worden bij de dienst Sport. Gebruik hiervoor het formulier “kandidaturen” dat u hier kunt downloaden en te verkrijgen is bij de dienst Sport.

De kampioenen voor de huldiging door het gemeentebestuur mogen doorgegeven worden tot 29 april 2018. Gebruik hiervoor het formulier “kampioenen” of “kampioenen ploegen” dat u hier kunt downloaden en te verkrijgen is bij de dienst Sport.

 De bovenvermelde data zijn juist. De data die in het gemeenteboekje 'INFO Lovendegem' vermeld staan zijn incorrect.


 Reglement trofeeën

Contactgegevens

Sport

Sportstraat 24
9920 Lovendegem

Tel. 09 370 70 49
sport@lovendegem.be
http://www.lovendegem.be/Openingsuren.aspx