Kampioenenviering

Kampioenenviering 2017

Jaarlijks worden heel wat indrukwekkende, sportieve prestaties neergezet door mensen uit onze gemeente. Dit moet natuurlijk gevierd worden! Daarom organiseert het gemeentebestuur samen met de sportraad  een kampioenenviering. Deze viering vindt plaats op vrijdag 19 mei 2017 in de Raadzaal Lovendegem, achter het OCMW-gebouw (kasteeldreef 72). Noteer dit alvast in uw agenda! Het gemeentebestuur zal tijdens deze viering alle kampioenen van Lovendegem van het kalenderjaar 2016 en sportseizoen 2016-2017 huldigen. Daarnaast reikt de sportraad 3 trofeeën uit:

  • De sportman, -vrouw of –ploeg van het jaar: deze trofee wordt toegekend aan een persoon of groep die in het voorbije kalenderjaar 2016 een bijzondere sportieve prestatie heeft geleverd.
  • De sportkid van het jaar: die wordt toegekend aan een jongere (-17 jaar) die het afgelopen kalenderjaar 2016 een bijzondere sportieve prestatie heeft geleverd.
  • De sportverdienste: deze trofee wordt toegekend aan een groep of persoon die zich in de breedste zin van het woord verdienstelijk heeft gemaakt binnen de sportsector.

Kandidaturen voor sportman, -vrouw of -ploeg, voor sportkid en voor sportverdienste kunnen tot uiterlijk  vrijdag 31 maart 2017 ingediend worden bij de dienst Sport. Gelieve hiervoor het formulier “kandidaturen” te gebruiken dat u hier kunt downloaden en te verkrijgen is bij de dienst Sport.

De kampioenen voor de huldiging door het gemeentebestuur mogen doorgegeven worden tot uiterlijk maandag 1 mei 2016. Gelieve hiervoor het formulier “kampioenen” of “kampioenen ploegen” te gebruiken dat u hier kunt downloaden en te verkrijgen is bij de dienst Sport.


 

Reglement trofeeën

Contactgegevens

Sport

Sportstraat 24
9920 Lovendegem

Tel. 09 370 70 49
sport@lovendegem.be
http://www.lovendegem.be/Openingsuren.aspx