Vrijetijdsmarkt

Beste verenigingen!
Op zaterdag 11 augustus 2018 van 9u tot 12u zal de tweede vrijetijdsmarkt van Lovendegem plaats vinden tijdens de rommelmarkt van de gemeentekermis.
Bij mooi weer zal de markt buiten in de tuin van de raadzaal plaatsvinden, bij slecht weer in de raadzaal zelf. Het is de bedoeling om uw vereniging voor te stellen aan de burger.
Dit jaar mogen er ook producten te koop worden aangeboden.

Wij voorzien voor jullie een tafelblad met schragen van lengte 2m50, breedte 80cm (zie foto) en elektriciteit. Voor de aankleding van uw stand, bent u zelf verantwoordelijk. Er is ook de kans om een demonstratie of een initiatie te geven. Als u een initiatie of demonstratie wil geven, geef ons een concrete beschrijving of stuur een demo in van hetgeen u wilt doen. Zo kunnen we inschatten welke ruimte we nodig hebben.

Er zijn verschillende opties.

1. Standje zonder elektriciteit (tafelblad met schragen)
2. Standje met elektriciteit
3. Standje (met of zonder elektriciteit) met demonstratie
4. Standje (met of zonder elektriciteit) met initiatie
Geef voor 08 juli jullie deelname door en voor 31 juli 2018 welke stand jullie willen.(1,2,3 of 4), via mail (cultuur@lovendegem.be) of via deze link
Daarna maken wij een planning en indien nodig nemen wij contact met u op.

U kan op zaterdag 11 augustus uw stand vanaf 8u klaar zetten. Het tafelblad met schragen en elektriciteit zetten wij voor u klaar. Enkel de aankleding is uw verantwoordelijkheid. Hieronder ziet u een voorbeeld van een infostandje. Links een foto met het tafelblad met schragen. Rechts een voorbeeld hoe u het kan aankleden.

           

 

Voor meer info kunt u steeds terecht bij:
• jeugd@lovendegem.be - 09/370 70 17
• cultuur@lovendegem.be – 09/370 70 13
• Sport@lovendegem.be - 09/370 70 49