Op de agenda

Wat voor activiteiten heeft de bibliotheek op kortere of langere termijn nog gepland?

Computer Repair Café

Hebt u een vraag over of een probleem(pje) met uw computer waarvoor u niet meteen bij iemand terecht kan? Kom dan (met of zonder computer) op zaterdag 5 mei naar het Computer Repair Café in de bib, van 14u tot 17u. U kan er terecht voor gratis deskundig advies en kleine ingrepen worden in de mate van het mogelijke meteen opgelost.

Niet onbelangrijk: hebt u een probleem met een toepassing waarvoor u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig hebt, zorg er dan voor dat u deze gegevens kent of meebrengt (er zal uiteraard discreet mee omgegaan worden)!

Voorlezen in de bib (3 tot 7 jaar)

Tijdens het schooljaar worden er iedere maand prentenboeken voorgelezen in de bib! Het voorlezen, waarbij drie tot vier prentenboeken aan bod komen, duurt telkens ongeveer een halfuurtje en is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. (Groot)ouders mogen uiteraard mee komen luisteren. De eerstvolgende keer is zondag 27 mei.

Leesclub 'Open Boek'

Op woensdag 20 juni komen de mensen van de leesclub opnieuw samen, om 20u in de bibliotheek. Neem gerust contact op met de bib als je interesse hebt om deel te nemen!

Contactgegevens

Bibliotheek

Dorp 28
9920 Lovendegem

Tel. 09 370 70 45
bibliotheek@lovendegem.be
http://www.lovendegem.be/Openingsuren.aspx