UPDATE vogelgriepvirus

Op 1 februari 2017 werd het vogelgriepvirus vastgesteld bij een houder van siervogels in Lebbeke. De verplichte maatregelen die ingevoerd werden op 2 februari gelden nog steeds. Het Voedselagentschap roept dan ook op om de maatregelen vol te houden, hoe lastig deze soms ook zijn voor de dieren.

Lees meer

Gratis informatiesessies 'Moestuinieren voor beginners'

Groenten kweken is weer hip en vooral goedkoop én gezond. Maar hoe begin je er aan? Tijdens de infosessie op 20 maart in Lovendegem reikt een Vlaco-lesgever je tips aan om je groene vingers aan het werk te zetten.

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrieven

Wilt u ook op de hoogte blijven van het nieuws in Lovendegem? Schrijf dan zeker in op onze nieuwsbrieven. 

Zo ontvangt u maandelijks een Nieuwsbrief met Algemeen nieuws over Lovendegem: wegenwerken, belangrijke beslissingen, nieuws uit college en gemeenteraad, vacatures, ...

Daarnaast sturen we ook elke 14 dagen een Nieuwsbrief Vrije tijd waarin u alles leest over onze vrijetijdsdiensten zoals Sport, Jeugd, Bib en Cultuur en blijft u op de hoogte van de activiteiten in Lovendegem. Ook de Buitenschoolse opvang komt hierin aan bod. Zo weet u altijd perfect wanneer u voor welke activiteit moet inschrijven.